Remont në nst Kukës, 16 tetor kufizime energjië në disa zona

Për shkak të remontit të OSHEE në nst Kukës, në datën 16 tetor do të ketë kufizim të energjisë elektrike në disa zona:
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 10:00-16:00.
Pa energji do të mbesin këto zona: Aeroporti Kukës, Bozhë,Lagjia Re, Kodërlume, Tregu ushqimor, (Gjinaj, Pus i thatë , Fejzuk , Censul dhe Domaj) Has, Spitali, Komisariati i Policisë, Maternitet , Zjarrfikësja, Konvikti, Radio, Bashkia, Lagj. 4, Lagj. 5, Lagj. 6, Lagj. 7, Breglume, Pobreg, Gjegjan, Bardhoc, Bardhoc 1, Morine, Dogana Morine, Shtiqen, Krenxe, Nange, Bushat.