Remont në NST Laç 1, 17 janar kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Kurbin

Stakim, data 17 Janar

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Laç 1, në datën 17 Janar gjatë intervalit kohor 09:00-11:00 dhe
11:00-12:00.

Pa energji do të mbeten këto zona nē Kurbin: Sanxhak, Autostrada, Fushë Gjorm, Zhej i Vogël, Fshat Laç,
Shënn Mëri