Remont në nst Lac 2, 18 tetor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të OSHEE në nst Lac 2, në datën 18 tetor do të stakohet energjia gjatë segmentit kohor 10:00-16:00.
Pa energji do të jenë këto zona në Kurbin: Shullaz, Fushë Shullazë, Fushë Milot, Milot, Mali Bardhë, Shete, Skuraj, Mal Milot dhe Ujësjellësi Milot, Fashtrat Dilknisht, Leftere, Selitë, Vinjollë, Daul, Skuraj, Gërnac, Gallatë.