Remont në nst.Librazhd, 24 tetor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve në nst.Librazhd, në datën 24 tetor do të ketë stakim të energjisë gjatë intervalit kohor 10:00-14:00.
Pa energji do të mbeten këto zona: Ballgjin, Dranovicë, Floq, Funarëz, GuraKuq, Kuturman, Babje, Buzgar, Drapata Hotolisht,
Dragostunjë, Ferrë, Frarë Hotolisht, Gurekuqe dhe Heci / Xhyrë, Gafërr, Fushë Bushë, Dedashmet, Gurorja, Mirak Katund, Polis (Damjan,Qendër, Rrumbullak, Sheshe,Skode, Vale), Arrëz Gizaresh, Balëz, Boravë, Borici, Brazdaj, Gizavesh.