Remont në NST Livadhja dhe NST Amonicë, 25 tetor kufizime energjie në disa zona në Sarandë dhe Vlorë

Njoftim për abonentët Sarandë dhe Vlorë

Stakim, data 25 Tetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Livadhja dhe NST Amonicë , në datën 25 tetor gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Sarandë dhe Vlorë
Sarandë /Livadhja e Konispol, Markat, Aliko
Vlorë /Plocë, Kasaj, Vajzë, Petë, Hysoverdhë, Mallkegjë, Blushë, Lezhanë