Remont në NST Maliq dhe NST Gjanç, 9-11 mars kufizime energjie në disa zona në Korçë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Maliq dhe NST Gjanç, në datat 9-11 mars gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Korçë:

9 mars

Bashkia Maliq, Komuna Libonik, Fshati Vloçisht, Drithas

10 mars

Komuna Libonik, Fshati Ploçisht, Babjen, Bashkia Maliq

11 mars

Voskop, Dërsnik, Polena, Kamenice, Dvoran, Bellovode, Rehove, Lubonje, Vithkuq, Brozdovec, Leshnje