Remont nê NST Mamurras dhe Laç 1, nê datat 8 dhe 10 korrik, kufizime energjie në disa zona

Pêr shkak tê remontit tê planifikuar nê NST Mamurras dhe Laç 1, nê datat 8 dhr 10 korrik gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do tê stakohet energjia në këto zona në Kurbin

Mamurras, Fushë Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Lagjia Demokracia, Lagjia e Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej10 korrik/09:00-12:00 Qyteti Laç Pjeserisht Lagjia Nr 1, 2,Fshati Laç. 12:00-15:00Autostrada, Fushe Gjorm Pjeserisht, Zhej Vogel Pjeserisht, Fshat Laç Pjeserisht, Gjorm, Zhej, Shen Meri, Autostrada,, Ish Kombinati, Fshati Sanxhak