Remont në NST Metalurgji 1 dhe Radio, 21-22 tetor kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Njoftim për abonentët Elbasan
Stakim, datat 21-22 Tetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Metalurgji 1 dhe Radio, në datat 21-22 tetor do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan

21 tetor/Zona e Kombinatit Metalurgjik, Gracen, Shijon, Dopaj, Mamel, Shtemaj, Bradashesh, Delishtë
22 tetor/ Shushicë, Shirgjan, Bujqës