Remont në NST Metalurgji 2 dhe NST Mjekës, 16 dhe 19 nëntor kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 16 dhe 19 nëntor do të kryhen punime në NST Metalurgji 2 dhe NST Mjekës, gjatë intervalit kohor 10:00-14:00. Pa energji do të mbeten këto zona në Elbasan:

16 nëntor

Koksi, Kurum, zona Kombinat Metalurgjik, Gëlqere, Xhamat, Uzina Mekanike 2,

NMT, Stacioni i pompave, Dolomit Gëlqeror, Furnalta, Enira Metal

19 nëntor

Shirgjan, Gjergjan, Bathës, Kuqan, Llixha, Pompa Uji Shirgjan, Tregan, Trepsenisht,

Gjinar, Zavaline, Bodurr, Jeronisht, Kamican, Lleshan, Pashtresh, Fushë Kuqe, Shelcan, Xhibresh