Remont në NST Mifol, 3 dhe 5 nëntor kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 3 dhe 5 nëntor do të punohet në NST Mifol, do të stakohet energjia në këto zona në Vlorë:

Mifol, Skrofotinë, Panaja, Trevllazër, Akerni, Amita, Hidrovori Akërni