Remont në NST Mjekës dhe NST Çimento, 8 dhe 10 qershor kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Mjekës dhe NST Çimento, në datat 8 dhe 10 qershor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan:

  Uzina Mjekës, Gjergjan, Bathës, Kuqan, Llixha, Tregan, Trepsenisht, Gjinar, Zavalinë, Bodurr, Jeronisht, Kamican, Lleshan, Pashtresh, Fushë Kuqe, Shelcan, Xhibresh, Kusarth, Funar, Bradashesh, Mollagjesh, Cerruje, Balez, Bixellej, Krrabaj, Prece, Letan