Remont në NST Mollas, 8-12 korrik kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Kolonjë

Stakim i energjisë në datat 08-12 korrik

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Mollas, në datat 08-12 korrik, gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Kolonjë
Clirim dhe Vithkuq, Qarr, Qafë Zezë