Remont në NST Orikum 1 dhe NST Mifol, 17 dhe 19 nëntor kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Orikum 1 dhe NST Mifol, në datat 17 dhe 19 nëntor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Vlorë

17 nëntor/ subjekti privat “Amita”

19 nëntor/zona pranë Bazës Pashaliman