Remont në NST Pallati i Kongreseve, 15 dhe 17 shtator kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Pallati i Kongreseve, në datat 15 dhe 17 shtator do të stakohet energjia në intervalin kohor 09:00-13:00 në këto zona në Tiranë.

Theksojmë se furnizimi i tyre do të bëhet përmes linjës dytësore

15 shtator/institucionet publike në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, blloku i ministrive, RTSH, hotel “Drini”, hotel “Tirana”, Sauk, Pallati i Brigadave, rruga “Bektash Berberi”, rruga “Astrit Kola”, rruga “Selim Brohja”, Fshati SOS, Shkolla e Policisë, Gollma

17 shtator/Pallati i Kongreseve, Ambasada Italiane, Ministria e Kultures, Vila 30, godina e KLSH, Sauk, Pallati Brigadave, rruga “Bektash Berberi”, rruga “Astrit Kola”, rruga “Selim Brohja”, Fshati SOS, Shkolla e Policisë, Gollma, Kuvendi, Gjykata Apelit, ATSH, rruga “Luigj Gurrakuqi”, Shtëpia e Fëmijës