Remont në NST Patos, 27 nëntor kufizime energjie në disa zona në Fier

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Patos, në datën 27 nëntor gjatë intervalit kohor 08:00 -09:00 dhe 15:00 -16:00 do të stakohet pjesërisht energjia elektrike në disa lagje të qytetit të Fierit dhe zonat përreth

Lagjet: “Rërëz”, “Banaj”, “E re”, “1 Maj”, Griz

Fshatrat: Drelia, Qineqar, Fiqet, Ruzhdie, Patos Fshat, Kasmit, Lalaj, Gjorgoz, Fshati Kuqe, Ruzhdie,g Gjinaqare, Siqeqe, Derenie, Patos, Gjorgovi dhe Lalaj