Remont në NST Patos dhe NST Povelcë, 8-9 mars kufizime energjie në disa zona në Fier

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Patos dhe NST Povelcë, në datat 08-09 mars gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Fier

8 mars

Ruzhdie, Gjinaqare, Siqeqe, Derenie

9 mars

Hoxharë e Re, Pertish, Darzeze, breg deti plazhi