Remont në NST Përparim, NST Cërrunjë dhe NST Radio, pa energji disa zona në Elbasan

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 25-27 dhe 29 tetor do të kryhen punime në NST Përparim, NST Cërrunjë dhe NST Radio. Pa energji do të mbeten këto zona në Elbasan:

25 tetor

Ish-komuna Klos, fshatrat Banjë e re, Trunc, Lumas, Selvias, Qafë, Qyrkan, Klos, ish komuna Mollas, fshtrat Dasar, Mollas, Linas, Kamunah, Selit, Shkëmb, Topojan, Ish komuna Tregan, fshatrat Mucan, Kycyk, Cikallesh, Shilbater, Gurisht, Shtërmen.

26 tetor

Pishaj, Cërujë Posht, Qerret, Sult, Tunjë, Kukucovë, Katerlis, Kuterqar, Dushan, Zgjup, Kom. Pishaj, Porocan, Zavaline, Fshatra: Gjere, Holtas, Kabash, Katund, Kotorr, Porocan.

27 tetor

 Belsh, lagjet: “Trojas”, “Shkëndi”, Qafë Shkallë, Përroi i Zi

29 tetor

Bicaj, Garrunjë, Lisnaj, Përparim qendër, Pajov,

Bishqem, Cacabez, Cengelë, Gryksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Vidhas-Halgjer, Lolaj, Pajove qendër