Remont në NST Peshkopi, 1 qershor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Peshkopi, në datën 1 qershor gjatë intervalit kohor 08:00-16:30 do të stakohet energjia në këto zona në Peshkopi

Komunat Fush Alie, Arras, Reç, Lurë, Sllove, Kala e Dodes, Aran, Plloxhan, Kthell-Matit (pjese), fshatrat Limjan, Verrenjt, Radishte, Lagja: Dobrove, pjeserisht L. Nazmi Rushiti) dhe fshati Bugjunec, Tomin, Luzni, Selishte, Spitalet, Turizmi, Pallati Kultures, Brezhdan, Cetush, Fushe Muhurr, Muhurr Qender, Ushtelenzi, Zdojan (Kom.Tomin, Muhurr,pjeserisht kom Kastriot, Borovjan, Kander, Kastriot, Zalldardhe, Kishavec, Rashnopoje, Sohodoll, Nazmi Rushiti, Kamen, Gjok Doçi, Nazmi Rushiti, Tomin.Zonat qe mbeten pa energji ne Rrethin Kukes / Fshatrat: Kalisi , Bushtrica, Caj