Remont në NST Peshkopi, 12 Nëntor kufizime energjie në disa zona në Dibër

Njoftim për abonentët #Peshkopi
Stakim, data 12 Nëntor
Për shkak të remontit të parashikuar në NST Peshkopi, në datën 12 Nëntor do të stakohet energjia në intervalin kohor 10:00-12:00.
Pa energji do të mbeten këto zona në Dibër
Fushë Alie, Arras, Reç, Lurë, Sllovë, Kalaja e Dodës, Aran, Plloxhan, Kthell-Matit (pjese), Bashkia Peshkopi (Lagja Kamen) dhe fshatrat Limjan, Vërrenjt, Radishtë, Lagjet: “Dobrovë”, “ Nazmi Rushiti” dhe fshati Bugjunec, Tomin, Luzni, Selishtë, Brezhdan, Cetush, Fushë Muhurr, Muhurr Qendër, Ushtelenzi, Kastriot, Borovjan, Kandër, Zalldardhë, Kishavec,Rashnopoje, Sohodoll, Kamen, Kalisi , Bushtrica, Caja