Remont në nst Peshkopi, 18 tetor kufizime energjie në disa zona në Peshkopi

Për shkak të remontit të planifikuar në nst Peshkopi, në datën 18 tetor në intervalin kohor 10:00-16:00 do të ketë stakim të energjisë elektrike në këto zona në Peshkopi: Fush Alie, Arras, Reç, Lurë, Sllovë, Kala e Dodës, Aran, Plloxhan, Kthell-Matit (pjese), Heci Aras, Lagjia Kamen dhe fshatrat Limjan, Verrenjt, Radishtë, Lagji Dobrovë pjesërisht L. Nazmi Rushiti) dhe fshati Bugjunec, Tomin, Luzni, Selishtë, Spitalet, Turizmi, Pallati i Kulturës, Brezhdan, Cetush, Fushë Muhurr, Muhurr Qendër, Ushtelenzi, Zdojan, Kastriot, Borovjan, Zalldardhë, Kishavec, Rashnopojë, Sohodoll, Kander.
Zonat që mbeten pa energji në Kukës: Kalis, Bushtrica, Caja.