Remont në NST Peshkopi, 4 nëntor kufizime energjie në disa zona në Peshkopi e Kukës

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Peshkopi, në datën 4 nëntor gjatë intervalit kohor 09:00-11:00 do të stakohet energjia në këto zona në Peshkopi dhe Kukës

Peshkopi/Pjesërisht qyteti i Peshkopisë, fshatrat: Fushë Alie, Arras, Reç, Lurë, Sllovë, Kalaja e Dodës, Aran, Plloxhan, Kthell-Matit (pjese), Limjan, Verrenjt, Radishtë, Bugjunec, Tomin, Luzni, Selishtë, Brezhdan, Cetush, Fushë Muhurr, Muhurr Qendër, Ushtelenzi, Zdojan, Kastriot, Borovjan, Kandër, Kastriot, Zalldardhë, Kishavec, Rashnopojë, Sohodoll,

Kukës / Kalisi , Bushtrica, Caja