Remont në NST Poçem, 16-17 nëntor kufizime energjie në disa zona në Mallakastër

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Poçem, në datat 16- 17 nëntor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Mallakastër

Drizar, Kremenar, Kapaj, Selic, Gjerbes, Ceril, Fratar, Minaz, Kadurov, Bejar, Malas dhe fideri i Naftes