Remont në NST Pogradec, 16 shtator kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Pogradec

Stakim i datës 16 Shtator

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Pogradec, më 16 shtator gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të stakohet energjia në disa lagje të qytetit të Pogradecit:
Komuna Buçimas, Lagjia 3 dhe Lagjia 5