Remont në NST Pogradec dhe NST Lozhan, 24 dhe 26 dhjetor kufizime energjie në disa zona në Pogradec e Korçë

Njoftim për abonentët Pogradec e Korccë

Stakim, data 24 dhe 26 dhjetorDhjetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Pogradec dhe NST Lozhan, në datat 24 dhe 26 dhjetor gjatë intervalit kohor

24 dhjetor/09:00-13:00
pa energji një pjesë e qytetit Pogradec

26 dhjetor/09:00-13:00
Korçë/Velçan, Strelcë, Moglicë