Remont në NST Radhimë, 26 shkurt kufizime energjie në Vlorë dhe Fier

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Radhimë, në datën 26 shkurt gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Vlorë dhe Fier

Vlorë/Radhimë, Tragjas, Dukat, Fshat Dukat, Llogara, Jonufër, Orikum, Shën Thanase

Fier/Levan, Bishan, Cerven, Bocova, Qarrë, Ferras, Bashkim, Pish Poro