Remont në NST Reps, 31 mars kufizime energjie në disa zona në Mirditë

Për shkak të punimeve në NST Reps, në datën 31 mars gjatë intervalit kohor 10:30-12:00 do të stakohet energjia në këto zona në Mirditë:

Orosh, Reps, Lelaj 1 dhe 2, Shkorret, Maja Madhe, Plagez, Gurth Spaç, Bulshar, Koder Rane, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashterkor, Zajs, Zona Fan, Lgjin Gryk Orosh, Shtrungaj, Bisak, Klos, Kujt, Kat.Ri, Konaj, Zallxhuxhe