Remont në NST Rrëshen, 1 prill kufizime energjie në disa zona në Mirditë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Rrëshen, në datën 1 prill gjatë intervalit kohor 05:00-06:00 dhe 06:00-07:00 do të stakohet energjia në këto zona në Mirditë:

Tarazh, Mollaj, Trojze, Prosek, Bungaj, Valc, Malaj, Vjollec, Perlat. Jezull, Sheshaj, Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtrezë