Remont në NST Rubik dhe NST Reps, 21 dhe 24 shtator kufizime energjie në disa zona në Mirditë

Në vijim të planit të remonteve të planifikuara në NST Rubik dhe NST Reps, në datat 21 dhe 24 shtator do të stakohet energjia në disa zona në Mirditë.

Më poshtë datat dhe oraret e stakimit së bashku me zonat që preken nga këto remonte:

21 shtator

09:00-12:00

Pjesërisht: Rubik, Lagjia e Paraskuraj, Lagjia e vjetër, Munaz,

Rraje e Zezë, Rrethi i Epërm, Velë, Varrëshkejz, Arrezë, Lagjia e Re,

Katundi i Vjetër, Fierzë, Fang, Rrasfik

 12:00-16:00

Pjesërisht: Bashkia Rrëshen, Ndërfushaz, Shtanë, Kalanjan, Geziq, Ndërfan, Kodër Rrëshen, Mollaj, Trojzë, Prosek, Jezull, Sheshaj, Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtrezë, Qafvorrëz, Bukmirë, Shtuf, Kaçinar, Arrëz, Kuzhnen, Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivac, Kashnjet, Gjobardhaj, Simon, Karricaj, Shpërdhazë, Lagjia “Qendër”

24 shtator

09:00-16:00

Pjesërisht: Orosh, Reps, Lelaj 1 dhe 2, Shkorret, Maja e Madhe, Plagëz, Gurth Spaç, Bulshar, Kodër Rane, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashtërkor, Zajs, Zona Fan, Lgjin Gryk Orosh, Shtrungaj, Bisak, Klos, Kujt, Kat.Ri, Konaj, Zallxhuxhe