Remont në NST Saranda 1, 11 dhe 13 shkurt kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Saranda 1, në datat 11 dhe 13 shkurt gjatë intervalit kohor 10:00-16:00 do të mbeten pa energji këto zona në Sarandë

11 shkurt/Bërdenesh, Bateri, Sarandë, Çukë
13 shkurt/Metoq, Gjashtë, Shelegar, Finiq, Bregas, Vrion, Vromero, Sarandë