Remont në nst Saranda 1 dhe nst Delvinë, 11 dhe 13 qershor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve të planifikuara në nst Saranda 1 dhe nst Delvinë, në datat 11 dhe 13 qershor do të stakohet energjia ⚡ në disa zona në Sarandë
11 qershor/ 09:00-14:00
Sarande (periferi), Bërdenesh
13 qershor/ 09:00-14:00
Delvinë, Bajkaj, Van, Palavli, Vergo, Fush Veri, Kakodhiq, Bashaj, Senic, Tatzat,
Isak, Kalas, Ballmatat, Rusan, Stjar, Mavropull, Shijan, Karabaxh