Remont në NST Selenicë dhe NST TEC Vlorë, 2-4 nëntor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Selenicë dhe NST TEC Vlorë, në datat 2-4 nëntor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Vlorë:

2-3 nëntor/Selenicë, Armeni Picua, Lubonjë, Beshisht, Rromes, Resulaj4 nëntor/Pjesërisht qyteti i Vlorës