Remont në NST Shkozet, 25-27 tetor kufizime energjie në disa zona në Shijak dhe Durrës

Në vazhdim të investimit për fuqizimin e rrjetit elektrik, në datat 25-27 tetor gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të kryhen punime në NST Shkozet. Pa energji do të mbeten këto zona në Durrës dhe Shijak

Durrës

25 tetor

Xhafzotaj, Fllakë Shijak

26 tetor

Ish këneta, Rruga e Dibrës

Shijak

26 tetor

Privat Shijak Alt Oil, Likesaj, Dushk, Gjepale, Shahinja, Romanat, Pjeze, Hardhisht

27 tetor

Koxhas, Borakë, Katund sukth, Katund i Ri, Fermë Xhafzotaj, Maminas, Karpen, Vlashaj