Remont në NST Shkozet, 8 qershor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Shkozet, në datën 8 qershor, gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Durrës dhe Shijak:

Rruga “Azis Shkupi”, Fllakë Shijak, Arapaj, Rrashbull, rruga “Ibrahim Kodra”, ish-këneta, “rruga e Dibrës”.