Remont në NST Uznovë, 3-6 shkurt kufizime energjie në disa zona në Berat

nPër shkak të remontit të parashikuar në NST Uznovë dhe NST Kombinat Berat, në datat 3-6 shkurt do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 09:00-12:00 në këto zona në Berat

3 shkurt/Rroshnik, Bregas, Duhanas, Kostren, Velabisht, Vodicë

4 shkurt/Velabisht, Lagjia “Kushtrim”

5 shkurt/Velabisht, Remanic, Starovë, Otllak, Moravë, Orizaj

6 shkurt/Otllak, Lumas