Remont në NST Vlora 1, 13-14 shkurt kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Vlora 1, në datat 10-11 dhe 13-14 shkurt nga ora 09:00-14:00, do të mbeten pa energji këto zona
10 shkurt/Lagjia “Kushtrimi”, lagjia “24 Maji”, lagjia “28 Nëntori”, “Hajro Cakërri”, lagjia “15 Tetori”, “Partizani”
11 shkurt/10:00-14:00
Lagjia “Kushtrimi”, lagjia “11 Janari”, Bestrovë, 101K, Nartë, Zvërnec
13 shkurt/ 09:00- 16:00
Mifol, Skrofotinë, Panaja, Trevllazër, Akërni, Amita
14 shkurt/lagjia “15 Tetori”, “10 Korriku”, “Hajro Cakërri”, “Topana”, “Partizani”, Karabashe, “Isa Boletini”, lagjia “29 Nëntori”