Remont në nst Vlora 1, kufizime energjie më 13 qershor

Për shkak të remontit të parashikuar në disa fidera të nst Vlora 1 dhe në Linjë n35kV L30-31/2 Uji Ftohtë – Orikum i ri (Tragjas),, në datën 13 qershor do të stakohet energjia elektrike gjatë intervalit kohor 09:00-16:00

Pa energji do të mbeten: Lagjia “Kushtrime”, “24 Maji”, “28 Nëntori”, “Hajro Cakërri”, Nartë, Zvërnec, Cobenjtë, Lagjet “Lirime”, ‘”15 Tetori”, Radhimë, Tragjas, Dukat, Fshat Dukat, Llogara, Jonufër, Orikum, Shën Thanase