Remont në NST Vojnik, 18 shtator kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Dibër

Stakim i datës 18 dhe 20 Shtator

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Vojnik, në datat 18-20 shtator gjatë intervalit kohor 10:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Dibër

18 shtator

10:00-16:00

Dovolan, Erebar, Grevë, Gradec, Kovashic, Maqellarë, Melan, Porinar, Trepçe, Trevë, Blladë e Epërme dhe e Poshtme, Burrim, Çernene, Hodol, Kërçisht, Kllopçisht, Maqellarë, Pesjak, Vojnik.

20 shtator
09:00-15:00
Arras, Fushë Çidhen, Lazrej, Mustafë, Fushë Aliaj, Rrethas, Sina e Poshtme dhe e Sipërme, Bllicë, Kullas, Radomirë, Sllovë, Shumbat, Kalisi, Bushtrica, Caja, Zalldardhë, Reç, Lurë, Ndërshen, Tejmollë, Vërri, Lajthizë