Remont në NST Vojnik, 6 prill pa energji disa zona në Dibër

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 6 prill gjatë intervalit kohor 09:00-14:00 do të kryhen punime në NST Vojnik.

Pa energji do të mbeten këto zona në Dibër:

Pjesërisht: Dovolan, Erebar, Greve, Gradec, Kovashic, Ish Kom. Maqellare: Melan, Porinar, Trepçe, Treve, Bllade Eperme dhe Poshteme, Burrim, Çernene, Hodol, Kerçisht, Kllopçisht, Maqellare, Pesjak, Vojnik.