Remont në NST Vorë dhe NST Tec Kombinat dhe në Linjën 35kV Sharrë – Tec Kombinat, 5-6 nëntor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Vorë dhe NST Tec Kombinat dhe në Linjën 35kV Sharrë – Tec Kombinat, në datat 5-6 nëntor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

5 nëntor/ 09:00-13:00

Zona e stacionit të  Trenit Vorë, Marikaj, zona Vorë – Marikaj, Fabrika e Aluminit

6 nëntor/06:00-08:00

Yzberisht, Kasallë, Vishaj, Damjan, Prush