Remont në nst. Vorë e Farkë, 25 tetor pa energji disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në nst Vorë, në fiderin Rinas 6 kV, në datën 25 tetor do të ketë stakim të energjisë elektrike, c
Pa energji do të jenë: Fushë Prezë dhe Rinas.
Remont në nst Farkë, gjatë intervalit kohor 09:00-15:00
Pa energji: Baldushk, Vishnjë, Vrap, Arbanë, Picallë, Mjull Bathore, Lundër.