Remont në NST Vorë, në datat 2-3 nëntor dhe 5-6 nëntor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Vorë, në datat 2-3 nëntor dhe 5-6 nëntor do të stakohet energjia në intervalin kohor 09:00-13:00. Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë

2 nëntor/Gjokaj, Kodër Bërxullë, Gërdec, Markqinet

3 nëntor/Prezë, Rruga Vorë-Rinas

5 nëntor/Zona e stacionit të trenit Vorë, Marikaj, Zona Vorë – Marikaj

6 nëntor/Yzberisht, Kasallë, Vishaj, Damjan, Prush