Remont në NST Vukpalaj dhe NST Koman, 24-25 shtator kufizime energjie në disa zona në Shkodër

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Vukpalaj dhe NST Koman, në datat 24-25 shtator do të stakohet energjia në këto zona në Shkodër     

24 shtator

09:00-13:00

Hot, njësia administrative Kelmend

13:00-16:00

Dogana e Hanit të Hotit

25 shtator

 09:00-16:00          

Koman, Karme, Gegaj, Haxhiaj, Pecaj, Palaj, Vukjakaj, Vukaj, Barcolle, Qerret, Vile, Telumë, Kishë Arrë, Luf, Qerret, Gomsiqe, Kçirë, Vrrith, Kaftallë, Korthpulë, Dush, Qerret i Vogël