Remont në n/stacionin e Karbit, kufizim energjie në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, njofton për punimet që do të kryejë nesër nga ora 9.00 deri në orën 14.00 në n/stacionin e Karbit.

Për pasojë do të mungojë energjia në disa zona të Tiranës si: Rruga “5 Maji” (pjesërisht), rruga “Agllai Taka”, rruga “Thanas Ziko”, rruga e Dibrës, (pjesërisht -krahu përbalë Vilës Gold) si dhe subjekti ”Bojra-Llaqe”