Remont në N/stacionin Lezhë, 17 shtator kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Lezhë
Stakim i datës 17 Shtator

Për shkak të remontit të parashikuar nga drejtoria e Tensionit të Lartë në OSHEE, konfirmuar dhe nga OST, në zbarrat
110kV në N/stacionin Lezhë, më 17 shtator gjatë intervalit kohor 04:00-10:00 do të stakohet energjia në qytetin e Lezhës dhe disa zona përreth saj
Qyteti Lezhë, fabrika Eurofish, Zejmen, Tresh, Manati, Markatomaj, Pllanë, Berzanë, Kodër Mulliri,
Ishull Lezhë, Barbullojë, Shëngjin, Rana e Hedhme,
Kënalle, Lagjet Skenderbeg, Frutore, Kune, Kodermarlekaj, Sheher, Lagjia Shaljan, Rreze Mali, Malsi, Grykë Manati,
Vain, Merqi, Rraboshtë, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishtë, Troshan, Krajn, Gjadër, Balldre, Torovicë, Grash, Mabe, Dajc, Dragushë, Gocaj