Remont në zbarrat 10kV në NST Bilisht, 4 dhe 6-7 gusht kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve të planifikuara në zbarrat 10kV në NST Bilisht, në datat 4 dhe 6-7 gusht do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 në këto zona në Korçë

4 gusht

Qendër, Bitincke, Miras, Kapshtice, Dogana, Bashkia Bilisht, Komuna Liqenas, Vishocicë, Ish Komuna Progër (pjeserisht)

6-7 gusht

Qender, Bitincke, Miras, Kapshtice, Bilisht, Liqenas, Vishocice, Ish Komuna Proger (pjeserisht).