Remont në Zbarrat 35kV në NST Hoxharë, si dhe në linjën 35kV L30 – 12 Tec Fier – Hoxharë, 28-29 prill kufizime energjie në disa zona në Fier

Njoftim për abonentët #Fier

Stakim 28-29 Prill

Për shkak të remontit të planifikuar në Zbarrat 35kV në NST Hoxharë, si dhe në linjën 35kV L30 – 12 Tec Fier – Hoxharë, në datat 28-29 Prill do të stakohet energjia në këto zona në Fier

28 Prill/07:00-08:00

29 Prill/16:00-17:00

Pojan, Hoxharë e vjetër, ,Dermenas, Hoxharë, Seman, Topoj

28-29 Prill/08:00-16:00

Pojan, Hoxharë e vjetër, Dermenas, Hoxharë