Remont për mirëmbajtjen e rrjetit, 20 shtator kufizime energjie në disa zona në Sarandë dhe Vlorë

Në vazhdim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 20 shtator do të kryhen punime në linjën 35kV Bistrica 2 – Livadhja dhe në zbarrat 10kV në NST Smokthinë.Pa energji gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të mbeten këto zona në Sarandë dhe Vlorë:

Sarandë/Ish komunat Livadhja, Konispol, Markat, Aliko

Vlorë// Lepenicë, Brataj, Tërbac, Mesaplikë, Gjormë, Gumenicë Sye Kuqe, Brusnje, Kotë, Ramicë, Velcë, Verbasë, Matogjinë, Boderi, Bashajë