Remonte në datat 20-24 shkurt, pa energji disa zona në jugperëndim

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve të planifikuara që po kryhen nga njësia e tensionit të lartë në jugperëndim të vendit, do të ketë stakime të energjisë në disa zona:
Punimet do të kryhen në datat 20-24 shkurt, në intervalin kohor 09:00-16:00.
Zonat pa energji në Vlorë: Lagjia “Pavarësia”, Uji i Ftohtë, “10 Korriku”, 2 stacione pompimi, “15 Tetori”, zona pranë spitalit të vjetër , Spitali Rajonal Vlorë, “Hajro Cakërri”, Topana, Partizani, Karabashe, Isa Boletini, “29 Nëntori”, Prefektura ,
Kinoteatri , Gjykatë e Rrethit Vlorë, qendra Studentore , Ambulanca Qendrore, Prokuroria, Kanina, Radhimë, Orikum, Tragjase, Fushë Dukat, Fshat Dukat, Llogara, Shën Thanasë, Jonufër, Baza Pashaliman.
Punime në n/stacionin Gorisht, në datën 24 shkurt ora 09:00-15:00
Zonat pa energji në Vlorë: Karbunarë, Gorisht, Musta Rexhepaj, Aderaj, Dushkarake, Gjonaj, Golimbasë, Sevaster.
Punime në nstacionin Kafaraj, datë 20 shkurt, ora 09:00-14:00
Zona pa energji në Fier: Novosela, Akerni, Fitore, Aliban,
Poro, Bishan, Delisufaj, Dëllenjë, ish-komunat Levan dhe Frakull.
Datë 21 shkurt, punime në nstacionin Fieri 2, ora 09:00-15:00
Zona pa energji në Fier: Lagjia “15 Tetori”, Mbrostar Ferko, 8 Shkurti.
Punime në linjën 35 Kv L30-34 Kafaraj-Povelcë, datë 21 shkurt ora 09:00-15:00
Zonat pa energji në Fier: Konsumatori privat “Sera”.
Datë 22 shkurt, nstacioni Libofshë ora 09:00-15:00
Zona pa energji në Fier: Komuna Libofsh, Adriatik, Dermenas, Metaj, Has-turkas, Vanaj, Ujësjellësi, Gorrës, Gopollasi, Kolkondasi, Rreth Libofsha-Qendër, pompat e ujit Vajkan, Agim, Avaleas, Goshdare, Daullas, Rrungaj, Xhepaj.
Punime në nstacionin Gjirokastër 1, datë 21 shkurt ora 09:00-12:00
Zona pa energji në Gjirokastër: Viroi; Komuna Cepo; Picar dhe Odrie.
Punime në nstacionin Tepelenë, datë 22 shkurt ora 09:00-15:00
Pa energji: Qytet Tepelenë, Bënçë, Legdush,Fermë, Beçisht, Dragot, Luath, Mezhgoran, Luzat, Uji i Ftohtë, Lekël fshat, Hormovë.