Remonte në nstacionin Librazhd e Përrenjas, kufizime energjie në disa zona në datat 21-22 shkurt

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve që do të kryhen në nstacionet Përrenjas dhe Librazhd në datat 21-22 shkurt, do të ketë kufizime energjie në disa zona.Punimet do të kryhen në intervalin kohor 10:00-13:00.
Zonat që mbeten pa energji në Librazhd: Komuna Orenjë, Fshatrat: Ballgjin, Dranovicë, Floq, Funarëz, GuraKuq, Kuturman, Zdrajsh, HEC-i Stravaj.