Remontet e OST, disa zona në Himarë pa energji

Me kërkesë të OST e cila po kryen punime në linjën 110 kV Babicë-Sarandë, në datat 9-10 korrik nga ora 04.30-12.00 do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona në Himarë: bashkia Himarë dhe fshatrat: Dhërmi, Livadhe, Jalë, Palas, Pilur, Qeparo, Kudhres.